Strategisk rådgivning

I en stadig skiftende verden er det avgjørende å vite hvor man skal og ha en plan for å komme dit.

Svaret på disse spørsmålene ligger som regel i virksomheten selv. I blekkfisk jobber vi ofte med workshops hvor representanter for alle virksomhetens interessenter deltar.

Gjennom forskjellige velutprøvde metoder definerer vi sammen målgrupper, kommunikasjonsmål og strategier for å oppnå disse. På denne måten forankres resultatene dypt i virksomheten. Dette sikrer samstemthet og bred oppslutning om den påfølgene kurssettingen.

Våre tjenester innen strategisk rådgivning inkluderer:

  1. Målsetting og Analyse: Vi starter med å definere klare og målbare mål for din kommunikasjonsstrategi. Gjennom grundig analyse av markedstrender, konkurrenter og målgrupper, skaper vi et solid fundament for alle våre anbefalinger.
  2. Strategiutvikling: Med innsiktene fra analysen vår, utvikler vi en helhetlig kommunikasjonsstrategi som tar hensyn til alle aspekter av virksomheten din. Vi fokuserer på å identifisere unike salgspunkter og differensierende faktorer som vil sette deg i forkant av konkurransen.
  3. Implementering og Taktikk: En strategi er bare så god som dens gjennomføring. Vi jobber tett med deg for å implementere strategien ved hjelp av taktikker som er skreddersydd for å engasjere målgruppen din på tvers av ulike kanaler. Dette kan inkludere alt fra digitale markedsføringskampanjer til PR-initiativer.
  4. Overvåking og Justering: Markedet endrer seg konstant, og vi er her for å sikre at strategien din forblir relevant. Vi overvåker nøye resultatene av kampanjene våre og gjør justeringer etter behov for å maksimere effektiviteten.

Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan vi sammen kan ta din virksomhet til neste nivå.

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre din virksomhet bedre

Om du er på jakt etter en ny virksomhetsstrategi, identitetsdesign, eller kreatør – eller om du bare vil ta en kaffe – ta kontakt. Jeg vil gjerne høre fra deg.E-post

kontakt@blekkfisk.no


Telefon

+47 452 50 048


Adresse

Linneaveien 9b,
1450 Nesoddtangen