Etikk og bærekraft

For Blekkfisk er bærekraft mer enn bare et ord. Vi har bygget hele vår virksomhet rundt klimavennlig løsninger.

Vi har tatt konkrete skritt for å redusere vårt karbonavtrykk, blant annet ved utstrakt bruk av videokonferanser som alternativ til unødvendig reising. Løsningene vi produserer optimaliseres alltid for lavest mulig karbonavtrykk og når vi produserer fysisk materiell som trykksaker, etc., foreslår vi alltid svanemerkede trykkerier først.

Etisk samarbeid

Vi verdsetter etisk praksis og søker partnere som deler vårt syn på bærekraft og ansvarlig forretningsdrift. Dette gjenspeiles i alle aspekter av vårt arbeid – fra valg av samarbeidspartnere til hvordan vi løser utfordringer for våre kunder. Vår etiske tilnærming sikrer at vi alltid handler i tråd med våre verdier.

Videokonferanser som verktøy

Vi vet at moderne teknologi gjør det mulig å jobbe sammen, uavhengig av fysiske avstander. Derfor har vi valgt å benytte videokonferanser som et primært kommunikasjonsverktøy. Dette ikke bare effektiviserer prosessen, men reduserer også behovet for unødig reising som kan belaste miljøet.

Vår tro på etikk og bærekraft påvirker hver beslutning vi tar og hver løsning vi utvikler. Hvis du deler vår bekymring for en bedre fremtid og ønsker å samarbeide med et byrå som tar ansvar, er Blekkfisk ditt naturlige valg.

Ta kontakt i dag for å utforske hvordan vi sammen kan skape med etisk ansvar og bærekraft i tankene.