Om Blekkfisk

Blekkfisk er et kommunikasjonsbyrå eid og ledet av Willy Bergsnov, en strategisk rådgiver og kreatør med mer enn 20 års erfaring fra bransjen.

Blekkfisk er et unikt kommunikasjonsbyrå som trives i en desentralisert verden hvor kreativiteten ikke har grenser og samarbeid er nøkkelen til suksess. Hos oss finner du ikke tradisjonelle ansatte, men et nettverk av høyt kvalifiserte tilknyttede partnere som deler vår visjon om å levere gode resultater.

Geografisk uavhengig

Selv om vi er spredt over ulike steder, binder videokonferanser oss sammen som et kreativt team. Virtuelle møter gir oss muligheten til å samarbeide, diskutere ideer og planlegge prosjekter som om vi var i samme rom. Dette gjør at vi kan jobbe sømløst med kunder uansett hvor de befinner seg i verden, og sikre at vårt partnerskap alltid er like tett og produktivt.

Vi har ingen kontorlokaler. I stedet bruker vi videokonferanser for å holde kontakt og samarbeide sømløst – uavhengig av hvor vi er i verden. Dette betyr mindre administrative utgifter og mer tid til å skape.

Willy Bergsnov

Willy startet sin karriere som frilansdesigner i 2001 før han ble hentet inn til Visendi (nå Oktan Oslo) som seniordesigner og digital rådgiver. Etter Visendi fulgte to år hos Huset kommunikasjon & design før han sammen med Harald Maalen startet Steamrocket.

Steamrocket var et kreativt utløp hvor alt var lov og det umulige mulig. Det ble produsert apper, reklamefilm, nettsider, grafiske identiteter på et løpende bånd og kundelisten ble fort stor og omfattende med blant annet TV3 som fast stor kunde.

Steamrocket var også byrået hvor nettverkstankegangen først dukket opp. Det ble samarbeidet med flere byråer i inn. og utland. Gress Oslo, Huset, Appy og utviklerbedirifter i Ukraina og Kina var innvolvert i salg og utvikling.

Engasjement for Bærekraft

Vi ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn og er bevisst vårt CO2-avtrykk i alt vi foretar oss. Utstrakt buk av videokonferanser betyr mindre reising. Nettsidene vi produserer og drifter for våre kunder ligger på servere i Norge, drevet av grønn energi. Les mer om vårt forhold til bærekraft på vår side for etikk- og bærekraft.